14.3 C
Amposta

Nova edició del Fòrum Jove a Amposta: una oportunitat per als joves de les Terres de l’Ebre

Del 6 al 8 de març, els joves ebrencs podran conèixer i contactar amb centres educatius, professionals de l'orientació laboral i educativa del territori

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Fòrum Jove de les Terres de l’Ebre ha organitzat una cinquantena d’activitats per a la seva edició d’enguany, que se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de març.

Durant aquests tres dies, els participants tindran accés a xerrades, tallers, visites guiades i formacions sobre temes variats com ara orientació educativa, inserció laboral, salut física i mental, entre d’altres. Es destacarà especialment el Concurs d’Art Jove, que per sisè any consecutiu reivindica el treball fet per ESARDI i altres centres del territori en el camp de la creativitat.

Les activitats es desenvoluparan en diversos espais, com són l’auditori municipal, la carpa firal i Lo Sindicat. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha destacat la importància del Fòrum Jove com a plataforma per a les polítiques de joventut, afirmant que “generem un espai on conflueixen totes aquelles polítiques transversals de Joventut impulsades des de l’Ajuntament”.

Pel que fa als eixos principals, la regidora de Joventut, Iris Castell, ha explicat que aquests neixen de les necessitats detectades en els centres educatius, amb els quals es mantenen reunions anuals conjuntes amb la regidoria d’Educació.

Com a novetat d’enguany, s’ha introduït una activitat gamificada amb un sistema de recompenses per a facilitar la visita als estands i s’han ampliat les activitats per a les famílies. A més, el Fòrum Jove acollirà un Networking Odisseu sobre innovació, recursos i equipaments al territori, organitzat per diverses entitats locals i regionals.

El dijous 7 de març, el Fòrum Jove també serà l’escenari de l’acte central de les Terres de l’Ebre, organitzat pel Departament d’Igualtat i Feminismes. I, finalment, el divendres hi haurà una jornada dedicada a les necessitats ocupacionals del territori, dirigida a professionals de l’orientació educativa i la formació professional i ocupacional, organitzada pel Consell Comarcal del Baix Ebre i altres entitats relacionades.

Per a més informació i reserva gratuïta d’entrades, es pot visitar la web forumjoveterresdelebre.cat

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -