14.3 C
Amposta

Neix “Terres de l’Amor”: el primer dating show virtual a les Terres de l’Ebre

L'enfocament d'aquesta iniciativa incorpora elements d'humor, misteri i l'exposició justa per fomentar una experiència autèntica i característica de les Terres de l'Ebre: la xafarderia

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Les Terres de l’Ebre són testimoni d’un emocionant projecte que promet revolucionar la manera en què les persones es connecten: Terres de l’Amor, un dating show virtual amb l’objectiu únic de fomentar connexions reals a l’Ebre.

Amb l’esperança de desafiar els prejudicis superficials que sovint acompanyen les plataformes de cites en línia, els creadors del primer dating show virtual i anònim de les Terres de l’Ebre es van inspirar en les converses recurrents entre amics que expressaven la dificultat de trobar connexions autèntiques a través d’aplicacions de cites com Tinder.

El tema està fatal. A Tinder no hi ha ningú que valgui la pena“, és una afirmació que va servir com a punt de partida per aquesta iniciativa única. Terres de l’Amor busca eliminar els prejudicis basats en imatges superficials, oferint als participants l’oportunitat d’explorar connexions significatives sense les limitacions visuals que caracteritzen altres plataformes.

L’enfocament d’aquesta iniciativa incorpora elements d’humor, misteri i l’exposició justa per fomentar una experiència autèntica i característica de les Terres de l’Ebre: la xafarderia.

El funcionament del joc combina amb habilitat elements de “Love is Blind” i “The Circle”, dos populars realities de Netflix, tot això ambientat en el món de les xarxes socials, específicament Instagram.

La resposta inicial del públic ha estat sorprenentment positiva, generant una gran curiositat i fent sorgir moltes preguntes, que es resoldran progressivament a mesura que el show avanci.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -