14.3 C
Amposta

Josep Rodríguez i Ferrer presenta “Mentre el cel no ens reclami” a Sant Jaume d’Enveja

L'esdeveniment tindrà lloc a les 19.00h del divendres, 24 de novembre a la Biblioteca Francesc Balagué

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

L’escriptor barceloní Josep Rodríguez i Ferrer presentarà el seu últim treball literari, “Mentre el cel no ens reclami”, en una sessió especial a la Biblioteca Francesc Balagué de Sant Jaume d’Enveja. L’esdeveniment tindrà lloc a les 19.00h del divendres, 24 de novembre.

La presentació del llibre serà realitzada per l’editorial Volliana Edicions, que ha jugat un paper fonamental en la publicació d’aquesta obra literària. També durant la presentació l’acompanyarà l’escriptora Ester Enrich. “Mentre el cel no ens reclami” promet transportar els lectors a través d’una narrativa envoltada d’imatges poètiques i temes que toquen la fibra sensible de l’ésser humà.

Amb una destacada trajectòria com a escriptor, Josep Rodríguez i Ferrer ha captivat els lectors amb les seves obres anteriors, i “Mentre el cel no ens reclami” no serà una excepció. L’autor ha explorat amb habilitat els racons més profunds de les emocions humanes, oferint als lectors una oportunitat d’immersió en un món de reflexió i descoberta.

La Biblioteca Francesc Balagué acollirà aquest esdeveniment literari, que és obert al públic en general. És una oportunitat excepcional per als amants de la literatura local de connectar amb un talent creatiu emergent i explorar les meravelles que ofereix “Mentre el cel no ens reclami”.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -