14.3 C
Amposta

Neix la Taula del Tercer Sector Social a les Terres de l’Ebre per donar veu i enfortir el teixit al territori

La Taula del Tercer Sector Social és un espai per definir reptes i necessitats comunes, buscar respostes compartides i crear xarxes de suport mutu

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Taula del Tercer Sector Social neix de la iniciativa del Grup d’Intercooperació de Cures de l’Ateneu Cooperatiu de Terres de l’Ebre, amb l’objectiu de representar les entitats ebrenques, defensar els drets socials i lluitar contra la pobresa i les desigualtats.

Aquesta taula és un espai de debat per identificar reptes i necessitats compartides, buscar solucions conjuntes i establir xarxes de suport mutu. L’objectiu és reforçar el sector i destacar tant les persones que hi treballen com el seu impacte social i econòmic.

Actualment, les entitats que la conformen son: UTE PILS, Fundació Gentis, Fundació Resilis, Fundació Ulldecona, CLEB, Fundació Diagrama, Suara Cooperativa, ONG Provocant la Pau, Fundació Tutelar, Fundació Pere Mata, GEPEC, Atzavara Arrels, Fundació Mercé Pla, Esplai Blanquerna, APASA, Residència Ulldecona, Fundació El 7 d’Astres, EINA ACTIVA i Creu Roja Tortosa. A més, la Taula pretén ampliar la seva base amb més entitats, fundacions, cooperatives, ONG i actors del sector per tal de ser més inclusiva, diversa i interseccional.

En la darrera sessió, les entitats van acordar establir-se com a xarxa amb el suport de l’assessorament de l’Ateneu Cooperatiu. Alhora, existeix un altre espai de trobada més ampli on professionals del tercer sector poden conèixer-se, compartir recursos i serveis, buscar sinergies i participar en activitats formatives i de suport mutu.

La celebració d’aquesta Taula del Tercer Sector representa la culminació d’un procés iniciat l’any 2018 i marca un pas més en la consolidació i l’enfortiment d’aquest àmbit social a les Terres de l’Ebre.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -