14.3 C
Amposta

Movem Tortosa reacciona a la ruptura del govern municipal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dijous, després de la sortida del PSC del govern de Tortosa, Movem, el primer partit de l’oposició, ha enviat un comunicat lamentant que els socialistes hagin “apuntalat” l’alcaldessa Meritxell Roigé al govern després de quinze anys, “en lloc d’apostar per una majoria progressista existent”.

Movem Tortosa creu que el PSC “s’ha vist incòmode dintre del govern postconvergent en temes tan importants com la construcció del nou hospital o les polítiques socials, entre altres qüestions”. El partit espera que aquesta decisió del PSC respongui “a una voluntat sincera de construir majories alternatives i progressistes en el futur i no sigui únicament a una decisió electoralista”.

El trencament, segons Movem, fa que el govern de Roigé “encara sigui més dèbil i fràgil”, estant compost per 7 regidors del 21 que conformen l’Ajuntament de Tortosa. Per la qual cosa, el partit torna a demanar “humilitat i altura de mires” a l’alcaldessa, que segons qualifiquen, “actua amb prepotència i menysprea de manera constant a l’oposició, que representa la immensa majoria dels tortosins i tortosines”.

El primer partit de l’oposició acaba el comunicat oferint a l’alcaldessa Meritxell Roigé la voluntat d’arribar a acords i pactes com en el cas de la modificació de les ordenances fiscals o l’aprovació d’uns pressupostos, a condició que, l’alcaldessa estigui disposada a negociar, dialogar i acceptar les seues propostes.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -