14.3 C
Amposta

Movem Tortosa demana que les inscripcions per als cursos del complex Win es puguin fer telemàticament

El principal grup de l’oposició lamenta que en plena pandèmia la ciutadania hagi de formalitzar la matrícula de forma presencial i un dia en concret, assignat per franges d’edat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El grup municipal de Movem ha reclamat a l’Ajuntament de Tortosa que les matrícules per als cursos del complex esportiu municipal Win es puguin fer via telemàtica per tal de facilitar els tràmits a la ciutadania i evitar desplaçaments innecessaris tenint en compte sobretot la situació generada per la pandèmia de la Covid-19, que fa aconsellable reduir la realització de tràmits presencials. El període de matriculació s’ha obert avui i només es permet fer el tràmit de matrícula de forma presencial, i en molts casos només un dia en concret, assignat segons l’edat de l’usuari o usuària. Així, per exemple, avui dilluns 31 d’agost s’han de matricular entre les 8 i les 20 hores els menors de 0 a 2 anys; demà dimarts els xiquets i xiquetes de 3 a 6 anys; i així successivament. En el cas dels cursets de pàdel del complex Win a Jesús no hi ha restriccions de dies per edat en les matriculacions, però igualment s’han de fer de forma presencial.

Aquest sistema ha generat queixes ciutadanes, atès que la matriculació presencial va comportar l’any passat que moltes persones haguessin de fer llargues cues per poder formalitzar la inscripció. I enguany també hi ha hagut problemes amb les matriculacions als cursets d’estiu. L’any passat es van al·legar problemes informàtics per no permetre la inscripció telemàtica. Per tot plegat, el regidor de Movem Tortosa Francesc Vallespí va demanar divendres passat en la reunió de la comissió informativa de l’àrea de Servei a les Persones de l’Ajuntament que es corregís la situació, però una vegada més el govern municipal va excusar-se en l’existència de problemes informàtics per no facilitar la via telemàtica. Davant aquesta situació, el regidor Francesc Vallespí ha afirmat que «no entenem com en l’actual situació de Covid, i tenint en compte que els problemes ja s’arrosseguen des de l’any passat, a hores d’ara es torni a repetir la mateixa situació sense que ningú hagi resolt la qüestió informàtica».

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -