14.3 C
Amposta

Movem Roquetes tanca el programa electoral després de rebre i analitzar les propostes dels veïns

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

J.Villa.- L’assemblea local de Movem Roquetes va aprovar el passat cap de setmana el programa electoral amb el que es presentaran a les properes eleccions municipals del 26 de Maig. Aquest programa ha sorgit de l’intens treball realitzat els últims mesos on els integrants de Movem Roquetes s’han reunit amb representants dels diferents agents socials del municipi per tal de captar les suggerències i necessitats de la població.

A part de les reunions de treball mantingudes amb entitats, associacions i colles d’amics del municipi, s’han rebut moltes propostes individuals a través de les xarxes socials i correu electrònic de Movem Roquetes i, principalment, en les parades informatives del dia de Sant Jordi a Roquetes i la Raval de Cristo.

El cap de llista de Movem Roquetes Toni Hurtado destaca que “ens ha sorprès gratament la gran resposta que ha donat la ciutat de Roquetes”, al mateix temps que indica que “hem confeccionat un programa electoral molt realista sorgit a partir de les necessitats de tota la població amb el que aconseguirem el canvi que tant ens estan demanant des del carrer”.

En els propers dies Movem Roquetes farà públic el programa electoral i els actes que realitzaran durant la campanya electoral.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -