EbreMúsicaNotícies

El jutjat de Vinaròs deixa en llibertat el raper Pablo Hasél

El 9 d’abril, Hasél no es va presentar a un judici en què se l’acusa d’haver agredit i insultat un periodista de TV3

D.Tomàs.- El jutjat número 5 de Vinaròs (Castelló) ha deixat en llibertat el raper lleidatà Pablo Hasél després de notificar-li la citació per a un judici a Lleida per a l’1 d’octubre del 2019, segons informa RAC1.

Així ho han anunciat a través de Twitter tant l’entitat Juristes per les Llibertats com des del compte Llibertat Pablo Hasél, que s’han mostrat sorpresos que no el trobin per donar-li una citació però sí per tenir-lo tota la nit al calabós.

Un grup de persones es van concentrar diumenge al vespre davant la caserna de la Guàrdia Civil a Vinaròs, amb pancartes que reclamaven la llibertat del raper. A Hasél el van detenir quan tornava d’un acte de rebuda a un militant revolucionari del PCE(r) i els GRAPO, Paco Cela, que ha estat empresonat 32 anys.

El 9 d’abril, Hasél no es va presentar a un judici en què se l’acusa d’haver agredit i insultat un periodista de TV3 durant una tancada a la UdL el 2 de juny del 2016, perquè no va rebre la citació judicial. Era la segona vegada que la vista se suspenia. Llavors el penal 1 va emetre dijous una ordre per detenir el raper i lliurar-li la citació judicial per a aquest judici que té pendent i que s’ha tornat a assenyalar per a l’1 d’octubre. El seu advocat, Diego Herchhoren, va criticar diumenge que es tracta d’un “escarment”, ja que “tothom sap on viu” Hasél.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close