14.3 C
Amposta

El jutjat de Vinaròs deixa en llibertat el raper Pablo Hasél

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

D.Tomàs.- El jutjat número 5 de Vinaròs (Castelló) ha deixat en llibertat el raper lleidatà Pablo Hasél després de notificar-li la citació per a un judici a Lleida per a l’1 d’octubre del 2019, segons informa RAC1.

Així ho han anunciat a través de Twitter tant l’entitat Juristes per les Llibertats com des del compte Llibertat Pablo Hasél, que s’han mostrat sorpresos que no el trobin per donar-li una citació però sí per tenir-lo tota la nit al calabós.

Un grup de persones es van concentrar diumenge al vespre davant la caserna de la Guàrdia Civil a Vinaròs, amb pancartes que reclamaven la llibertat del raper. A Hasél el van detenir quan tornava d’un acte de rebuda a un militant revolucionari del PCE(r) i els GRAPO, Paco Cela, que ha estat empresonat 32 anys.

El 9 d’abril, Hasél no es va presentar a un judici en què se l’acusa d’haver agredit i insultat un periodista de TV3 durant una tancada a la UdL el 2 de juny del 2016, perquè no va rebre la citació judicial. Era la segona vegada que la vista se suspenia. Llavors el penal 1 va emetre dijous una ordre per detenir el raper i lliurar-li la citació judicial per a aquest judici que té pendent i que s’ha tornat a assenyalar per a l’1 d’octubre. El seu advocat, Diego Herchhoren, va criticar diumenge que es tracta d’un “escarment”, ja que “tothom sap on viu” Hasél.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -