14.3 C
Amposta

Movem La Ràpita es presentarà a les eleccions municipals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

J.V.- El divendres 26 d’abril, a les 18 hores, Movem La Ràpita farà un acte públic al Maset per a presentar la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals que se celebren al mes de maig.

En aquest mateix acte, Movem La Ràpita obrirà un espai a la ciutadania perquè aportin tot allò que vegin necessari incloure al programa municipal de l’organització i què aquest sigui el més participatiu possible.

Movem La Ràpita és una organització oberta a les veïnes i veïns de La Ràpita, a les seves entitats i en general a tota la societat de la vila. Volen aconseguir una població per a tothom i és per això que compte amb candidates preparades per a treballar per la igualtat de totes les persones i per aconseguir-ho portarà en el seu programa polítiques feministes, polítiques que defensin els drets i les llibertats del col·lectiu LGTBI+ i de tots els altres col·lectius, i polítiques perquè les persones amb diversitat funcional puguin assolir la plena inclusió a la societat. Així com a polítiques eficients que protegeixin la sostenibilitat del territori i el medi ambient.

Movem La Ràpita vol comptar amb tota la població del municipi per a traçar camins que humanitzin la política i ampliïn la democràcia. Ja que són conscients que hi ha moltes coses a canviar i volem que totes les persones siguem protagonistes d’una proposta de futur. Movem La Ràpita us convida a construir una Ràpita social i alternativa.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -