14.3 C
Amposta

Movem i Esquerra signen un acord de govern al Consell del Baix Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Esquerra Republicana de Catalunya-AM i Movem Terres de l’Ebre-EC-G han signat un acord de govern al Consell Comarcal del Baix Ebre per al mandat 2019-2023 amb l’objectiu de garantir la governabilitat a l’ens comarcal, millorar la qualitat de vida de la ciutadania, dinamitzar econòmicament la comarca, evitar el despoblament, fer del Baix Ebre un referent en termes de sostenibilitat i ecologia i treballar per l’equilibri territorial de forma mancomunada amb la resta de comarques ebrenques. El republicà Xavier Faura serà el president de l’ens comarcal.

“El pacte entre Esquerra i Movem garantirà un canvi substancial en la manera de fer política al Consell del Baix Ebre. Treballarem per tots els pobles i ciutats de la comarca amb independència de qui governe a cada municipi”, ha manifestat Faura. La junta de govern comarcal estarà integrada per set membres: el president i els sis vicepresidents, cinc dels quals seran d’ERC, mentre que la vicepresidència segona l’ocuparà Movem.

L’acord de govern ha estat signat pel president de la Federació d’Esquerra Republicana de l’Ebre, Alfons Montserrat, i el portaveu de Movem, Jordi Jordan. Pel que fa a l’organigrama del Consell Comarcal del Baix Ebre, Esquerra estarà al capdavant de les següents àrees: Hisenda i Governació; Afers Interns i Recursos Humans; Promoció Econòmica; Polítiques d’Ocupació i Qualitat de Vida; Esports; Gestió Ambiental i Sector Primari; Obres i Serveis; Assistència als Municipis; Ebre Terra; Habitatge i Viver d’Empreses; Comerç i Consum; Serveis Socials i Infància i Adolescència. Per la seua banda, Movem encapçalarà les àrees d’Ensenyament i Joventut i Turisme i Cultura.

Finalment, la junta de presidència quedarà integrada per set membres: el president comarcal i sis consellers, que no seran vicepresidents, cinc d’Esquerra Repubilicana i un de Movem.

Redacció – X. S.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -