14.3 C
Amposta

Móra d’Ebre reconeix 15 alumnes excel·lents en una nova edició dels premis Bardají

Més de 150 veïns i veïnes de Móra d'Ebre acompanyen als guardonats a l'excel·lència acadèmica

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El teatre municipal de La Llanterna de Móra d’Ebre es va tornar a omplir el passat divendres dia 4 de novembre en l’acte d’entrega dels guardons de la 7a edició dels Premis a l’Excel·lència Acadèmica Javier Bardají Garrido 2022, organitzat per l’Ajuntament de la capital de la Ribera d’Ebre. Aquests premis són un reconeixement als alumnes que van assolir les millors qualificacions acadèmiques en el curs 2021-2022 als diversos centres educatius de Móra d’Ebre: l’Escola Lluís Viñas, l’Escola Santa Teresa i l’Institut Julio Antonio.

L’alcalde de Móra d’Ebre, Rubén Biarnés | Ajuntament de Móra d’Ebre

Els guardonats en ensenyament primari de l’Escola Lluís Viñas van ser els següents: Marc Hernández, Anastasiia Kostenyuk i Pau Masip. Pel que fa a l’Escola Santa Teresa, els guardonats van ser Carla Garcia, Paula Hernández i Blanca Ariza.

Els guardonats en ensenyament secundari obligatori de l’Escola Santa Teresa van ser Aina Garí, Laura Hernández i Júlia Benavent. I de l’Institut Julio Antonio els premiats van ser Irene Carmona, Aina Juan i Maria Folch. Pel que fa a batxillerat, els alumnes de l’Institut Julio Antonio guardonats van ser Aleix Bonjorn, Júlia Rípodas i Arnau Brut.

Un cop lliurats els guardons, la vídua del doctor Bardají, Carme Costa, va rebre un ram de flors de mans de l’alcalde del consistori, Rubén Biarnés. Per finalitzar l’acte, la regidora d’ensenyament, Rosa Pons, la gerent de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, Íngrid Roca, i l’alcalde de Móra d’Ebre, Rubén Biarnés, van fer uns parlaments de felicitació als premiats.

La finalització de l’acte va anar a càrrec de l’Escola de Música i Dansa de Móra d’Ebre que ha ofert l’espectacle “Sols”.

7a edició dels premis Bardají | Ajuntament de Móra d’Ebre

Els Premis Javier Bardají Garrido recorden la figura d’aquest metge radiòleg de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre mort l’any 2009, un facultatiu que va excel·lir pel seu esperit innovador i per la seua gran capacitat de treball. Amb el lliurament anual d’aquests guardons, l’Ajuntament vol premiar l’esforç, el sacrifici, la sana competitivitat i el compromís dels alumnes dels centres educatius morencs.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -