14.3 C
Amposta

Monsortirem obre la convocatòria d’ajudes pels aiguats d’Alcanar de l’1 de setembre de 2021

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La plataforma ciutadana #Monsortirem ha fet pública la convocatòria d’ajuts a les persones afectades pels aiguats de l’1 de setembre de 2021. El termini per a presentar sol·licituds és de l’1 de juliol de 2022 fins al 31 de juliol de 2022.

La plataforma, formada per membres de la societat civil d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja, va néixer el mes de setembre de 2021 amb l’objectiu de canalitzar la solidaritat en forma de recursos per a la reconstrucció del municipi després dels aiguats de l’1 de setembre.

Després de portar a termes diferents accions per a recaptar fons per a la causa, com ara esdeveniments esportius o el gran concert solidari, i de recaptar també diners a través de diferents donacions directes, la junta directiva de la plataforma va aprovar les bases dels ajuts al mes de juny de 2022 i ara ha obert la convocatòria.

L’objectiu de les ajudes és finançar el restabliment dels béns personals perduts durant els aiguats del passat 1 de setembre del 2021, concretament per a finançar mobiliari, electrodomèstics, neteja dels espais i despeses de recondicionament d’espais.

Les ajudes concedides a l’empara d’aquesta convocatòria, s’hauran de destinar a finançar les adquisicions produïdes entre el 2 de setembre de 2021 i el 31 d’agost del 2022.

Les sol·licituds es poden presentar amb tots els models complimentats correctament i els documents necessaris al correu electrònic monsortirem@gmail.com, o bé de forma presencial. L’horari d’atenció presencial serà el dia 13 de juliol de 2022, de 17 a 19 h, als Serveis Agraris (oficina de la síndica de greuges) a Alcanar, i el dia 27 de juliol del 2022, de 17 a 19 h, a la Llar de Jubilats de les Cases.

Per a resoldre qualsevol consulta, es pot contactar amb la plataforma a través del correu electrònicmonsortirem@gmail.com, a través de les xarxes socials de Facebook i Instagram o bé de forma presencial a qualsevol dels i les membres de la plataforma.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -