14.3 C
Amposta

Molecular i Biotecnologia, els estudis amb més nota de tall a la URV

L'assignació de places creix prop d'un 12,5% respecte el 2019 en la primera distribució a la universitat tarragonina

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

3.904 estudiants han estat assignats a la Universitat Rovira i Virgili (URV) per al proper curs 2020-21, inclosos els centres adscrits. Són 485 més (12,42%) que l’any anterior, quan els alumnes assignats en el primer procés van ser 3.419. La institució destaca que la demanda segueix la recuperació que ja va iniciar el curs 2018-19 i es preveu que el nombre de matriculats, una vegada culminin les assignacions posteriors, també sigui superior aquest any. En conseqüència, la URV preveu cobrir les places d’alguns dels graus que anys anterior no podien fer-ho. Medicina és l’ensenyament de la URV que exigeix una nota de tall més alta per accedir-hi: un 12,791. El doble grau de Bioquímica i Biologia Molecular, i Biotecnologia demana un 12,788.

Entre el 7 i el 10 de setembre els estudiants de primer curs a qui ja s’ha assignat plaça en primera preferència podran fer la matrícula a la URV. Del 21 al 24 de setembre es podran matricular els que han estat assignats en les altres preferències. Els estudis que els alumnes han sol·licitat majoritàriament en primera preferència són Medicina, Infermeria (al campus Catalunya) i Psicologia.

En concret, Medicina a Reus ha rebut 715 sol·licituds en primera preferència enfront de les 136 places assignades. Infermeria a Tarragona ha tingut 339 sol·licituds per a 51 places assignades i Psicologia a Tarragona 273 peticions per a 78 places. A Tortosa, Infermeria ha tingut 204 sol·licituds en primera preferència enfront les 35 places assignades.

Una vintena de graus amb una nota d’accés superior al 9

Medicina és l’ensenyament de la URV que exigeix una nota de tall més alta per accedir-hi: un 12,791. El doble grau de Bioquímica i Biologia Molecular, i Biotecnologia demana un 12,788. Onze graus i dobles graus tenen una nota d’accés per sobre de 10, i n’hi ha vuit més que tenen una nota de tall superior al 9.

Font: ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -