14.3 C
Amposta

MENUT reinterpreta les arrels de la música de les Terres de l’Ebre en el seu primer disc

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- Menut és un projecte liderat per Carles Blanch, cantautor i guitarrista que explora les noves formes d’entendre i interpretar la música d’arrel de les Terres de l’Ebre.

Les cançons del seu primer treball discogràfic “Terra d’argila” ( Discmedi, juny  2019), elogien la vida senzilla i descriuen el paisatge de la seva infantesa. El seu paisatge sonor està format per un instrument petit i emblemàtic, el guitarró, guitarres processades, sintetitzadors i caixes de ritmes amb, per exemple, “samples” de pandero quadrat.programacions.

Segons Blanch, “Terra d’argila són tots els paisatges dels quals em sento part, com és el riu Ebre o les muntanyes de la Ribera d’Ebre. Aquest paisatge també representa tota la gent que hi viu i que m’ha ensenyat a valorar la terra on visc. Algunes cançons parlen d’amor cap a una persona i a un paisatge al mateix temps. També són un punt d’inflexió personal i parlen sobre fer-se gran, i de com a vegades perds el focus de les coses que realment són importants com ara compartir la vida amb persones que t’estimes, viure i cuidar la natura, portar una vida senzilla…”

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -