14.3 C
Amposta

Toyota amplia la garantia dels seus vehicles a 10 anys

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

J.Villa.- Una de les premisses de la marca de vehicles Toyota, és el compromís amb la satisfacció íntegra de tots els seus clients. Des del procés de compra, fins a les visites al taller en anys posteriors. Ara, per tal d’oferir més serveis als seus clients, la marca japonesa proposa un nou servei d’extensió de garantia per tots ells, que allargarà la durabilitat de la garantia a 10 anys, o bé a 160.000 quilòmetres, el que succeeixi abans.

Per poder gaudir d’aquest servei, els clients han de passar la revisió anual del seu vehicle als tallers Toyota, que una vegada hagin posat a punt el cotxe, ampliaran un any més la garantia d’aquest, any rere any, fins un total de 10. Així doncs, Toyota es compromet a acompanyar als seus clients per tal d’assegurar el correcte funcionament dels seus productes. D’aquesta manera, la qualitat de tots els vehicles Toyota es manté intacta durant 24 hores al dia, els 365 dies de l’any.

Toyota, una marca compromesa amb el medi ambient

 Toyota és una de les marques que presenta un major compromís amb el medi ambient, oferint un ampli ventall de vehicles híbrids en el seu catàleg. Els seus vehicles tenen dos motors, un de gasolina i un elèctric, i ambdós treballen conjuntament. A més, l’ús del motor de gasolina és el que carrega el motor elèctric, convertint-se així en la seva principal font d’alimentació i de càrrega.

Aquest fet ha permès que els vehicles de la marca Toyota redueixin les seves emissions de CO2 a unes xifres sorprenents. A més, el seu caràcter híbrid dota als vehicles d’avantatges en la seva conducció, permetent la circulació per determinades zones restringides o amb diversos tipus de descomptes, entre d’altres. Toyota Yaris, Toyota Prius, tota la gama Corolla, Toyota C-HR, Toyota Prius+ i Toyota RAV4 són els models que permeten gaudir d’una conducció més econòmica i ecològica.

Per descobrir en profunditat l’extensió de garantia de Toyota, o qualsevol dels seus vehicles de la gama híbrida, Autoforum és el concessionari oficial de Toyota a les Terres de l’Ebre, i està situat a la Carretera L’Aldea – Tortosa km 2 de Tortosa.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -