14.3 C
Amposta

Mel Wolfs: “Els meus amics no es creien que tot allò hagués sortit del meu cap”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Melanie Martin, més coneguda com a Mel Wolfs és una cantant de 28 anys d’Amposta i va fer la seva primera actuació amb només 16 anys. L’ampostina es caracteritza pel seu timbre de veu tan particular que adapta fàcilment a estils com el trap.

Avui, la redacció d’Imagina Ràdio hem pogut conèixer la seva part més personal:

-Qui diries que és Mel Wolfs?

Mel Wolfs és la projecció de la meva música interna, és la meva identitat, és l’essència de el que sento per la música en estat pur.

Foto: Cedida

-Com i quan vas començar a interessar-te per la música?

Des de que tinc ús de raó, la música sempre ha causat sobre mi un impacte indescriptible i apassionant.

-El teu estil és el trap, creus que és prou conegut aquí a les Terres de l’Ebre?

Penso que és un estil que s’està escoltant cada vegada més tot i que és bastant nou per aquesta zona, però també té molta força i prompte serà un estil que coneixerà tothom.

-Quan va ser el teu primer concert? Com el recordes?

El meu primer concert va ser amb 16 anys, recordo que estava molt nerviosa semblava que tingués que sortir-me el cor del pit però també estava molt emocionada i tenia moltes ganes de pujar a l’escenari.

– Tens un estil molt propi, com el definiries?

Definiria el meu estil com a salvatge, motivador, perquè el públic no només es mogui amb el ritme sinó que no els deixi indiferent, creo la meva música a partir de la fusió d’altres estils amb els quals em sento identificada modelant així les meves creacions.

– Les teves cançons són majoritàriament en anglès, tens pensat fer-ne alguna en català? Per què?

Són majoritàriament en anglès perquè em sento molt còmode cantant amb aquest idioma, ja que la fonètica és perfecta per fer multituds de sons, però també canto en castellà i mesclant aquests dos idiomes.
De moment no tinc pensat fer cap cançó en català no em crida l’atenció com en l’anglès o el castellà.

– Què li diries a algú que vol començar una carrera musical?

Sobretot que tingui molta paciència, que no és un món faci’l el de la música, que escolti tota mena d’estils i registres de veu, que no es desanimi si no tothom li dona suport amb la seva passió o si no surt bé sempre, que treballi molt i sigui insistent, perseverant que amb esforç no hi ha res impossible d’aconseguir.

– Com van reaccionar la família i el teu cercle d’amics en escoltar la teva primera cançó? Com ho vas viure tu?

La veritat és que es van sorprendre molt, els i va agradar tant que quasi no seu podien ni creure que tot allò hagués sortit del meu cap, va estar sonant molt de temps als cotxes i equips de música quan ens reuníem amb els amics, i va ser molt especial per a mi veure com ballaven i s’havien après inclús la lletra, és una sensació molt gratificant.

– De les teves cançons quina és la teva cançó preferida i per què? Com recordes l’experiència gravant-la?

Totes les meves cançons m’agraden molt perquè expresso en cada una de elles sentiments especials, però n’hi ha una que és la de “Carpe Diem” que va ser una explosió d’adrenalina quan la gravava i un “subidon” quan la vaig escoltar per primera vegada perquè aquell ritme portava dins del meu cap sonant moltíssim temps i ho havia fet real, literalment el resultat va ser tal com el tenia dintre al meu cap i la sensació va ser meravellosa.

– Com som una ràdio musical, ens agradaria saber quina és la teva cançó preferida i per què.

És molt difícil d’escollir una cançó quan ets una amant de la música, així que tinc moltíssimes cançons preferides d’estils molt diferents, però una de les que més escolto és de Wiz Khalifa i la canso es diu “Oz“, quan l’escolto em fa flotar.

Redacció- Xavi Llambrich

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -