14.3 C
Amposta

Maridatge tecnològic al sisè “Business & Drinks” de T-Valley a la fàbrica de Xocolata CREO de Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El pròxim dijous, 25 de gener, a les 19 hores, a la fàbrica de Xocolata CREO de Tortosa, tindrà lloc el sisè Business & Drinks de T-Valley. Vanessa Troncho i Cinta Benet, gerents de T-Valley i Xocolata CREO, debatran sobre els reptes que enfronten les empreses històriques de les Terres de l’Ebre i sobre com la innovació i la tecnologia poden ajudar-les a ser competitives en l’àmbit global al segle XXI.

Aquestes dues emprenedores, de menys de 30 anys, s’han proposat un gran repte: maridar tecnologia, innovació, vi i xocolata. Tota una declaració d’intencions! El Celler Algramar, de Vilalba i els Arcs serà l’encarregat de subministrar els caldos que maridaran amb CREO.

L’activitat està oberta a emprenedors, empresaris i a públic en general interessat en la tecnologia, la gestió empresarial i l’emprenedoria, i es pot assistir de manera gratuïta amb registre previ a la web t-valley.es.

L’acte forma part de la sèrie “Business and Drinks”, un format informal de debat i intercanvi d’experiències i coneixement tecnològic que va encetar T-Valley farà aproximadament un any i pel que ja han passat més de 300 persones.

Els Business and Drinks, que s’han realitzat ja a Tortosa, Amposta i la Ràpita, han tractat temes com la ciberseguretat, l’ús de drons, o la inversió en empreses emergents, i sempre han comptat amb un convidat estrella de les nostres terres, en aquesta edició, la gerent de Xocolata CREO.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -