14.3 C
Amposta

Ascó enceta les Festes de Sant Antoni que se celebren fins al 21 de gener

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Ascó ha encetat aquest dimecres, 17 de gener i dia de Sant Antoni, les festes dedicades al seu patró. La programació inclou molts actes tradicionals com ara ballades de jotes, els Tres Tombs, el pregó amb Jaume Ferrús, l’encesa de la foguera, sopar popular, les corrides, entre molts altres. Les corrides, és a dir, les curses de cavalls, matxos i rucs són un dels grans atractius de les festes. La primera es farà divendres a la una del migdia, al Circuit de Sant Antoni de Fontxinxella i el dissabte i el diumenge es faran a les 12 del migdia, la primera al circuit de cavalls i la segona al carrer dels Clots.

Però no tot és tradició, ja que també s’han programat espectacles d’humor per a les nits. El primer serà La Ruina Show, aquest dijous, un espectacle on la misèria té premi. Divendres serà el torn de Meugenio, un tribut al gran humorista català. Dissabte Improshow i diumenge els Primital Brothers. Pel que fa a la música, aquest dijous pujaran a l’escenari el grup de versions Mr. Highland, divendres l’orquestra The Luxe i dissabte l’orquestra Himalaya. Les festes finalitzen el diumenge, 21 de gener, amb el fi de festes: l’última ballada de jotes amb confeti, colors i brindis a la plaça de l’Església.

Podeu consultar el programa sencer aquí. I a continuació podeu escoltar l’entrevista a Joan Biarnés, un dels tres Majorals:

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -