14.3 C
Amposta

Lo Sirgador inicia una sèrie de creuers solidaris

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aprofitant la celebració del dia del Turisme a Tortosa, Lo Sirgador inicia una sèrie de creuers per a recaptar fons per a diferents causes. La recaptació anirà destinada al 100% a ACNUR, l’agència de l’ONU per als refugiats, i en concret a pal·liar el drama humà que s’està vivint a l’Afganistan.

En aquesta primera ocasió ha afegit a la seva programació normal dues sortides amb preus reduïts.

Des de Lo Sirgador han volgut destacar l’importància d’aquest gest: “hem pensat que el Dia del Turisme és una bona ocasió per recordar aquesta gent (prop de 83 milions al món) que no viatja per plaer, sinó que es veu obligada a abandonar la seva llar, i sovint el seu país, sense possibilitats de tornar-hi en un futur proper. Malauradament són molts els que neixen i , viuen i moren en diferents camps de refugiats arreu del planeta”.

El 25 i 26 de setembre es faran 2 creuers guiats d’una hora de duració, recorrent la façana fluvial històrica de Tortosa i l’illa de la Xiquina. El preu serà de 8€ els adults (normalment són 11,50 €) i 4€ els nens (normalment són 7€).  Els més petits de 4 anys pagarien 2€ i els nadons gratis com ja és habitual. Seran el dissabte 25 a les 17:00 i el diumenge 26 a les 10:45.

Dependent de l’èxit d’aquesta iniciativa, Lo Sirgador realitzarà un viatge solidari l’últim diumenge de cada mes, per a diferents causes, coincidint amb el dia en que les entrades als museus de Tortosa són gratuïtes. D’aquesta manera volem animar a la gent a passar un dia visitant els actius turístics i patrimonials de la ciutat al mateix temps que es fa un donatiu solidari.

Podeu fer reserves directament per la web losirgador.com o trucant al 652398288

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -