14.3 C
Amposta

Lluïsa Bertomeu, guardonada en els Premis de Comunicació Local com a millor professional

La deltebrenca ha estat directora de Ràdio Delta i presentadora televisiva i d’esdeveniments diversos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La periodista deltebrenca Lluïsa Bertomeu, de Canal Terres de l’Ebre, ha estat guardonada en la categoria de millor professional en els Premis de Comunicació Local 2022, per la seua dedicació i constància en la tasca de la informació de proximitat a les Terres de l’Ebre, en una edició en què el jurat també ha volgut atorgar un Premi Especial al periodista Jordi Évole pels seus inicis a Ràdio Cornellà o Viladecans TV. Els premis són un reconeixement a la creativitat, el talent i la trajectòria dels mitjans de proximitat. La resta de categories es resoldran en una gala en la cloenda del Mercat Audiovisual de Catalunya el dimecres 1 de juny: millor televisió, millor ràdio, digitals, continguts audiovisuals, millor contingut d’àudio i millor contingut multimèdia.

Lluïsa Bertomeu va iniciar la seua trajectòria l’any 1986 com a col·laboradora en una secció sobre els consells de les mestresses de casa a l’emissora Ràdio Delta, de la qual va ser directora entre 1999 i 2017. Prèviament, el 1993, ja havia fet el pas a la televisió: ha estat presentadora d’informatius de Tortosa Televisió i ha presentat i dirigit programes i magazins diversos a Visió 3 o a Canal 21, abans d’aterrar el 2017 a Canal Terres de l’Ebre, on ha presentat programes d’èxit com l’Illa dels flamencs, Plaça Major i l’Estret de Magallanes.

Des del 15 d’octubre de 2021 està de baixa per un càncer de mama amb metàstasi òssia, com ella mateixa va fer públic. També ha estat responsable de premsa de l’Ajuntament de Deltebre i de la cooperativa Arrossaires del Delta; ha posat veu a documentals, ha presentat esdeveniments com la gala dels vestits de paper d’Amposta i és narradora de La Passió de la Cava. La deltebrenca és una apassionada de la comunicació i l’entreteniment. “Tot surt de les redaccions dels mitjans locals”, valora Bertomeu.

Redacció – Setmanari L’EBRE

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -