14.3 C
Amposta

Lleida i Flix col·laboraran per millorar el transport públic entre les dues localitats

Acorden explorar la possibilitat que la població de la Ribera d'Ebre pugui integrar-se en l'ATM de Lleida

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Lleida i Flix col·laboraran per impulsar la millora del transport públic per carretera entre totes dues ciutats, amb la voluntat de donar resposta a molts veïns de la Ribera d’Ebre que tenen Lleida com a ciutat de referència per a diferents serveis, però que no disposen actualment de bones connexions en transport públic. Així ho han acordat aquest dimarts els alcaldes d’ambdues poblacions, Miquel Pueyo i Francesc Barbero, respectivament, en el marc de la visita institucional d’aquest darrer a la Paeria. Una de les possibilitats que Pueyo s’ha compromès a explorar és la possible integració de Flix en l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de Lleida, que hauria d’ampliar el seu àmbit d’actuació per fer-ho possible.

Els dos alcaldes han coincidit en remarcar les profundes vinculacions, tant històriques com actuals entre totes dues localitats, ja que són molts els habitants de Flix que tenen Lleida com a capital de referència per rebre molts serveis.

Pueyo ha destacat que “Flix pertany de ple dret a l’àrea d’influència i cooperació econòmica de la ciutat de Lleida i la capitalitat de la ciutat de Lleida en aquesta àrea sempre ha de ser de respecte i de cooperació”. “Hi ha moltes persones de Flix que venen a treballar a Lleida o a estudiar o que fins i tot s’han instal·lat a Lleida i, per tant, els vincles són no només econòmics i comercials, sinó també personals”, ha destacat l’alcalde de Lleida, qui ha remarcat la “conveniència i l’interès mutu” que tindria aquesta millora de comunicacions.

“Estem contents de reprendre i constatar aquest vincle històric i projectar-lo cap al futur amb aquest esperit de col·laboració que sempre ha ofert l’alcalde de Lleida i que valoro molt especialment”, ha expressat l’alcalde de Flix. “Ens hem sentit com a casa, perquè de fet Lleida sempre ha sigut casa nostra”, ha afirmat Francesc Barbero. Les relacions entre Lleida i Flix es troben “més vives que mai” i, per tant, resulta important millorar obrir vies de treball per a poder millorar aquestes comunicacions amb transport públic, ha afegit.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -