14.3 C
Amposta

Lídia Saura serà la candidata de Junts per Roquetes i la Ravaleta a les municipals

Aquest dimarts la formació roquetera ha presentat a la qui serà candidata a l'alcaldia per a les eleccions municipals del 28 de maig

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Lídia Saura Benaiges es presenta per primer cop per encapçalar la llista de Junts per Roquetes i la Ravaleta amb la finalitat “de fer una ciutat de tothom i per a tothom, amb un equip renovat i format per persones que tenen ganes de treballar pel municipi amb un projecte transversal obert a la ciutadania”.

Saura ha explicat que el seu principal objectiu és treballar per les persones i el seu benestar, “és per això volem fer una ciutat millor, amable, atractiva, sostenible i cívica”. La candidata també aposta per un canvi en la manera de gestionar l’ajuntament, “per fer de Roquetes un municipi d’oportunitats per als seus joves i una ciutat de futur”.

Fa setmanes que Lídia Saura està treballant amb el seu equip per confeccionar el programa electoral, un programa on, assegura, tindran un paper molt important les associacions i entitats de Roquetes i la Ravaleta, a les qui consideren, igual que als conciutadans, “imprescindibles per fer de Roquetes la ciutat que totes i tots desitgem”.

Presentació de Lídia Saura

Saura té 36 anys, està casada i té dos fills, Marc i Aina. Treballa en l’àmbit esportiu i és membre de la junta de l’Associació LGTeBre. Ha format part de diverses associacions i entitats de Roquetes. Tot i que per motius personals ha viscut fora de la ciutat, el seu sentiment de roquetera “sempre s’ha mantingut intacte”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -