14.3 C
Amposta

Liciten la redacció del projecte per fer el tercer carril del tram ebrenc de l’AP-7

El contracte té un valor de prop de 4 MEUR i una duració de tres anys

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana obre el concurs de licitació de la redacció del projecte de traçat i construcció del tercer carril al tram ebrenc de l’autopista AP-7. Aquesta ampliació es farà entre la connexió de l’autovia A-7 a l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp) i l’accés a Amposta. L’adjudicació del contracte el farà la direcció general de Carreteres, tindrà un valor estimat de 3.954.941,20 euros i un termini d’execució de 36 mesos (tres anys). El termini per presentar les propostes i ofertes acaba és d’un mes i acaba el 27 de març.

Tercer carril AP-7

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, ha celebrat que “s’avanci” en el projecte del tercer carril de l’AP-7, “imprescindible per garantir una mobilitat segura i eficient” al territori, però lamenta que no inclogui el tram sud de l’autopista a la comarca del Montsià. “Esperem que al final, per resoldre de manera més efectiva la mobilitat de l’AP-7, el tercer carril arribi fins al País Valencià”, ha reivindicat. D’altra banda, Salvadó ha defensat que el territori “no té problemes tarifaris” en el transport públic sense la T-Jove.

El Govern treballarà per tenir el tercer carril de l’AP-7 a les Terres de l’Ebre “com més aviat millor”, perquè encara que la sinistralitat no és alarmant, “les incidències són elevadíssimes” i acaben provocant col·lapses a l’autopista, la única via ràpida que té ara mateix el territori. Salvadó ha fet aquesta valoració després del consell de direcció de l’administració territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, aquest dimarts.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -