14.3 C
Amposta

L’Hospital Comarcal d’Amposta adquireix un OCT per a una atenció oftalmològica més precisa i completa

L'OCT és una tècnica d'imatge no invasiva que permet obtenir imatges en 3D d'alta resolució de les diferents estructures de l'ull, com ara la retina, el nervi òptic i la còrnia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Comarcal d’Amposta (HCA) ha fet un pas important cap a la modernització del seu equipament amb l’adquisició d’un OCT (Tomografia de Coherència Òptica), un sistema d’imatge d’alta precisió que permetrà oferir una atenció oftalmològica més precisa i completa a les persones de la comarca del Montsià.

Aquesta inversió, que ha suposat un cost proper als 120.000 €, representa un clar compromís de l’HCA per a oferir als seus pacients la tecnologia més avançada en el diagnòstic i tractament de les malalties oculars.

L’OCT és una tècnica d’imatge no invasiva que permet obtenir imatges en 3D d’alta resolució de les diferents estructures de l’ull, com ara la retina, el nervi òptic i la còrnia. Aquestes imatges proporcionen informació molt detallada sobre l’anatomia i la funció de l’ull, la qual cosa permet als oftalmòlegs diagnosticar amb major precisió una àmplia gamma de patologies oculars.

L’adquisició d’aquest equipament suposa diversos beneficis per als pacients de l’Hospital, com són un diagnòstic més precís i precoç, i l’obtenció d’imatges d’alta resolució que faciliten la detecció de patologies oculars en les seves fases inicials, quan el tractament pot ser més eficaç.

L’examen OCT és una prova indolora i ràpida que no requereix dilatació pupil·lar i que es pot realitzar a la consulta del metge. Amb l’OCT, les persones de la comarca del Montsià ja no hauran de desplaçar-se a altres hospitals per a realitzar-se aquest tipus de prova.

La dotació d’aparells de darrera tecnologia s’emmarca en el compromís de l’HCA per a oferir una atenció oftalmològica de qualitat als seus pacients, amb l’objectiu de garantir la salut, en aquest cas ocular, de la població del Montsià.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -