14.3 C
Amposta

L’hort comunitari Lo Tros d’Amposta suma onze parcel·les i arriba a la vintena

Els usuaris poden presentar les sol·licituds, de manera telemàtica o presencial, fins el 20 d’abril

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Fins al 20 d’abril, l’Ajuntament d’Amposta, a través de la seva regidoria de Participació Ciutadana i Transparència, ha obert la convocatòria de cessió d’onze parcel·les a l’hort comunitari Lo Tros. Menys d’un any després de la seva posada en funcionament amb nou parcel·les, aquest espai s’amplia per seguir “la producció d’aliments sostenible, la cohesió social i la sostenibilitat ambiental”, en paraules de la regidora Carla Bonfill. “Els horts comunitaris són una de les accions que formen part de les polítiques transformadores de les quals ens sentim més orgullosos”, reitera l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, “que posa el focus en el treball transversal i que impacta sobre l’agenda 2030”.

Les sol·licituds es poden presentar de forma telemàtica o presencial fins al 20 d’abril (inclòs) i, un cop acabat aquest període, se’ls convocarà per al concurs públic. Les cessions d’ús de cadascuna de les parcel·les s’atorgaran per un període de dos anys i s’haurà de fer front a un cànon de 50 euros anuals.

Un cop es posen en funcionament aquestes 11 parcel·les ja n’hi haurà 20 en funcionament, amb dos bancals cada parcel·la amb tires de reg per degoteig. L’espai també compta amb una caseta d’eines i una zona compartida amb ombra i bancs.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -