CulturaEbreNotícies

“L’Estret de Magallanes” del Canal Terres de l’Ebre queda finalista als XXV Premis Zapping

El proper dijous 26 de març Canal Terres de l’Ebre es vestirà de gala per ser presents a la vint-i-cinquena edició dels Premis Zapping on rebran el reconeixement de la categoria a millor programa de televisió local pel programa L’Estret de Magallanes.

El programa ha quedat finalista dins d’aquesta categoria entre els tres millors programes de televisió local, un veredicte que delibera el jurat de la organització dels premis, l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya. L’organització atorga guardons en diverses categories on també estan nominats programes i sèries de TVE, TV3, Tele5 o Antena3 i presentadors com Roberto Leal, Toni Soler o Ana Pastor.

L’Estret de Magallanes és el magazín de Canal Terres de l’Ebre i s’ha convertit amb el programa més vist de la televisió local a l’Ebre amb una mitjana que supera els 8.000 espectadors diaris i amb pics d’audiència registrats de més de 10.000 espectadors. El format, de 55 minuts, es desenvolupa en un plató que simbolitza ser la sala principal d’una nau que navega rumb l’Estret de Magallanes. Tots els convidats que pugen a bord del vaixell acaben passant unes proves que fan que el format sigui més desenfadat. El programa està presentat per Lluïsa Bertomeu i dirigit per Roger Font i compta amb una desena de col·laboradors que desenvolupen la seva secció i fan que el programa sigui més distès.

La nau va començar a navegar el dilluns 16 de setembre del 2019 i des de llavors hi ha pujat diverses cares conegudes com Vicent Sanchís, director de TV3, l’il·lustrador Ignasi Blanch, la pallassa Pepa Plana, la influencer Paula Mayoles o els músics Èric Vinaixa, Joan Rovira, Montse Castellà, Pili Cugat i Carlos Lupprian, RampaReire o La Moto del Monagillo.

El dia 30 de març l’Estret de Magallanes celebrarà aquest premi amb l’emissió del capítol 100 que repassarà els millors moments des de la posada en emissió i presentarà nous espais.

Redacció – R. T.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close