14.3 C
Amposta

L’escola Sant Llàtzer de Tortosa repinta el pas de vianants que va rebre un atac LGBTI-fòbic

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Tortosa es va despertar el dilluns amb una pintada clarament LGBTI-fòbica en un pas de vianants de davant de l’escola de Sant Llàtzer on s’havia pintat una de les franges blanques amb la bandera LGBTI+. L’Ajuntament de Tortosa va condemnar de forma clara aquest acte vandàlic que va qualificar d'”homòfob i de to amenaçant”. Els fets van ser posats en coneixement de la Policia Local per tal de ser investigats.

Aquest dimarts al matí s’ha dut a terme la repintada del pas de vianants. La brigada municipal de Tortosa va esborrar la pintada ahir i va preparar el pas per tal que avui al matí, l’alumnat del centre pogués restituir la pintura de l’arc de Sant Martí que tot just havien fet pocs dies abans.

La repintada ha anat a càrrec de l’alumnat del centre, amb el suport del servei de pintura de la brigada municipal, que hi ha posat els materials. A l’acte, a més de la comunitat educativa del centre, també hi han assistit l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, la regidora d’Igualtat i Drets Civils, Dolors Bel, i el regidor de Serveis, Domingo Tomàs.

L’alcaldessa ha condemnat novament l’acció i ha reivindicat que tothom es pugui estimar amb llibertat, sense haver de donar explicacions a ningú. “No és normal que es produïsquen atacs com este al 2022”, ha insistit. Per la seua banda, Dolors Bel ha recordat que cal continuar treballant per fer una societat més lliure i igualitària, “on tothom puga estimar qui vulga i com vulga”. La directora del centre, Cinta Sales, també ha assenyalat que l’atac patit farà que encara hi hagi més consciència sobre els valors de la tolerància entre la comunitat educativa de l’escola Sant Llàtzer.

Notícia relacionada

Apareix una pintada LGTBI-fòbica en un pas de vianants de Tortosa

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -