14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre tanquen la setmana en 6 casos positius de coronavirus més

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que fins aquest divendres, 17 de juliol, a les Terres de l’Ebre hi ha hagut un total de 416 casos positius acumulats de coronavirus, 21 dels quals s’han detectat a les residències. Salut data 6 positius del dijous, 16 de juliol, i 7 més del dimecres, 15 de juliol.

Salut data casos en tots els dies del mes de juliol, i durant els disset dies que portem s’han datat 58 positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre, en tot el mes de juny en data sis i en tot el de maig tretze.

La xifra de casos sospitosos no es facilita perquè, segons argumenta Salut, ja es fan proves a tots aquests casos des de l’atenció primària. En total a les Terres de l’Ebre hi ha 416 casos positius de la Covid-19 i d’aquests 78 s’han considerat positius però no se sap quin dia van tenir la malaltia, per aquest motiu el Departament de Salut ha creat una taula on data tots els casos de coronavirus del territori i en detalla concretament 338, que són els detectats com a cas positiu de coronavirus quan la persona tenia la malaltia.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 4.192 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 51. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 129 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran un total de 21 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 45 persones fins avui han mort amb la Covid-19 o com a sospitosos, les últimes daten del 10 de juny, i del 25 i el 31 de maig. D’aquestes, 25 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 8 a una residència i 9 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – LL. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -