14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre registren 10 positius més de coronavirus en 24 hores

Salut també confirma avui la mort per coronavirus d'una persona aquest dilluns, 20 de juliol, i l'última datava del 10 de juny

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que fins aquest dimarts, 21 de juliol, a les Terres de l’Ebre hi ha hagut un total de 452 casos positius acumulats de coronavirus, 24 dels quals s’han detectat a les residències. Els positius el divendres, 17 de juliol, se situaven en 416. Del dissabte al diumenge hi va haver un augment d’11 positius, del diumenge al dilluns de 14 i del dilluns al dimarts de 10 més.

En data de 30 de juny a les Terres de l’Ebre s’havien detectat 337 positius de coronavirus i fins aquest dimarts, 21 de juliol, s’han detectat 115 casos més situant la xifra total fins als 452, és a dir, els positius han augmentat en un 34%. Salut data casos a cada dia del mes de juliol, i durant els dinou dies que portem s’han datat 88 positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre, en tot el mes de juny 5 i en tot el maig 13.

La xifra de casos sospitosos no es facilita perquè, segons argumenta Salut, ja es fan proves a tots aquests casos des de l’atenció primària. En total a les Terres de l’Ebre hi ha 452 casos positius de la Covid-19 i d’aquests 84 s’han considerat positius però no se sap quin dia van tenir la malaltia, per aquest motiu el Departament de Salut ha creat una taula on data tots els casos de coronavirus del territori i en detalla concretament 368, que són els detectats com a cas positiu de coronavirus quan la persona tenia la malaltia.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 4.224 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 56. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 112 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran un total de 24 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 46 persones fins avui han mort amb la Covid-19 o com a sospitosos, les últimes daten del 10 de juny, i del 25 i el 31 de maig. D’aquestes, 25 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 8 a una residència i 9 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -