14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre, protagonistes de la Volta Ciclista a Catalunya de l’any 2023

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a acordat amb la Volta Ciclista a Catalunya celebrar una etapa a la Costa Daurada l’any 2022 i una altra etapa l’any 2023 a les Terres de l’Ebre. En l’edició 101 de la Volta el protagonisme serà per la Costa Daurada, amb una etapa amb sortida a Salou i arribada a Cambrils, ciutats que compten amb la certificació de Destinació de Turisme Esportiu. Entre el 21 i el 27 de març de 2022 la Volta transcorrerà per comarques com el Priorat, el Baix Camp i el Tarragonès. La sortida i arribada tindran lloc a Salou i Cambrils, però l’etapa s’endinsarà per carreteres d’interior, amb itineraris que tindran les muntanyes de Prades i la Serra de Montsant com a escenaris naturals de fons.

L’any següent, el 2023, i en la seua edició 102, la Volta farà aturada a les Terres de l’Ebre, on el terreny per a la pràctica del ciclisme també ofereix excel·lents prestacions. Les poblacions que seran sortida i arribada d’aquesta etapa s’anunciaran pròximament, així com el disseny del recorregut d’una etapa que promet grans emocions per l’orografia del terreny i les grans possibilitats que ofereix.

La vicepresidenta de la Diputació de Tarragona i presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé, ha destacat que “la presència de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre a la Volta és un aparador privilegiat per mostrar els nostres actius com a destinacions turístiques de primer ordre, també en l’àmbit esportiu, i en concret per als aficionats i professionals del ciclisme”.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -