14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre prepara els últims preparatius per als WSG

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Sols falten dos dies per la sisena edició dels World Sports Games, que per primera vegada es disputaran a Catalunya. A hores d’ara, les tasques logístiques se centren a ultimar els detalls de la rebuda a partir de dilluns que ve, 1 de juliol, de les diferents delegacions a cada un dels seus allotjaments. En total, més de 3.000 esportistes de 42 països, que gaudiran de l’esport i del territori de les Terres de l’Ebre.

Aquest dimecres, l’Ajuntament de Tortosa juntament amb el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo i els alcaldes i regidors de cada una de les poblacions s’han reunit per enllestir els últims preparatius.

Meritxell Roigé ha remarcat que el fet que els WSG es duguen a terme a les Terres de l’Ebre suposa “una oportunitat per al territori”, no només per l’impacte econòmic directe que tindrà sobre l’economia local, a través de l’allotjament dels esportistes i acompanyants o del consum que puguen generar durant aquests dies, sinó que també serà una oportunitat per donar-nos a conéixer en l’àmbit global.

La Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV està elaborant un estudi perquè ajude a determinar el retorn econòmic que els World Sports Games tindran sobre el conjunt de l’Ebre. Tots els participants s’allotjaran a més de vint hotels de les diferents poblacions de les Terres de l’Ebre i  la seua estada s’allargarà durant una setmana, independentment que hagen sigut eliminats de les seues competicions a les primeres rondes.

 

Redacció J.V

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -