14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre no registren cap positiu de coronavirus aquest dilluns

Segon dia consecutiu a les Terres de l'Ebre sense augments en les dades

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que fins ara a les Terres de l’Ebre hi ha hagut un total de 325 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2, l’últim detectat aquest dissabte, ja que diumenge i dilluns no se n’ha detectat cap. La xifra de casos sospitosos no es facilita perquè, segons argumenta Salut, ja es fan proves a tots aquests casos des de l’atenció primària.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 4.067 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 155. A més, 1.973 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 127 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran un total de 16 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 43 persones fins avui han mort amb la Covid-19 o com a sospitosos, l’última data del dilluns 25 de maig i no se’n registrava cap des del 28 d’abril. D’aquestes, 23 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 7 a una residència i 9 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació, com és el cas de l’última mort registrada, que encara no s’ha pogut classificar.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -