14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre detecten aquest dijous 51 nous sospitosos de coronavirus i 1 positiu

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que a les Terres de l’Ebre fins ara hi ha hagut un total de 229 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2, 1 més que el dia anterior. Es tracta de casos positius confirmats per una prova diagnòstica (test ràpid o PCR). D’altra banda, hi ha un total de 3.440 casos possibles d’infecció de coronavirus, 51 més que el dimecres. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas. Del total de casos acumulats, fins ara han mort a un centre hospitalaripositiu de la Covid-19 o bé com a sospitós, un total de 10 persones.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 3.962 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 334. A més, 3.569 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 35.616 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.

Pel que fa a les residències de gent gran de les Terres de l’Ebre, un total de 16 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 764 són casos sospitosos.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 42 persones han mort a les Terres de l’Ebre fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 7 han mort a una residència, cap a un centre sociosanitari i 7 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -