14.3 C
Amposta

Les residències oferiran tests d’antígens a les persones que no tinguin certificat covid

A partir d'aquest divendres el document és necessari per accedir a l'interior dels recintes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les residències oferiran fer-se un test d’antígens a les persones que vulguin entrar-hi i no tinguin el certificat covid. És una de les novetats de l’actualització dels protocols per prevenir l’expansió de la pandèmia en aquests equipaments, la principal de les quals és que des d’aquesta mitjanit serà obligatori presentar el certificat europeu per accedir-hi. El nou protocol estableix que el certificat es demanarà a l’entrada del centre residencial, es validarà amb un document d’identitat i es permetrà l’entrada seguint totes les mesures de protecció individual recomanades. El certificat es pot obtenir a través de l’aplicació i el web de La Meva Salut, que durant tot el dia han experimentat col·lapses per l’augment de peticions.

Sobre el test d’antígens, el nou protocol estableix que s’acompanyarà el visitant a un espai específic per fer la prova en mostra nasal, tal com es va fer durant els mesos de juliol i agost. Els centres residencials també podran acceptar un test fet a la farmàcia durant les 48 hores anteriors.

Salut alerta que totes aquestes mesures busquen la identificació de persones no vacunades que puguin estar infectades pel virus, per evitar que entri a l’entorn residencial. Alhora adverteix que cap d’aquestes mesures “substitueix ni permet relaxar” les de protecció individual que s’han de mantenir durant la visita.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -