14.3 C
Amposta

‘Les Pirates de Terra endins’ desembarquen a Amposta

L'espectacle familiar que explica la llegenda de dones pirates arriba a l’Auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta, el dissabte 24 de febrer

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dissabte 24 de febrer, l’Auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta acollirà l’obra ‘Les pirates terra endins’ de la Companyia Sgratta. 

L’espectacle familiar es farà a les 18h de la tarde i podeu comprar les entrades al web http://xarxaamposta.fila12.cat/ i a la taquilla el dia de l’espectacle. Els socis de La Xarxa i els titulars del Carnet Jove es beneficiaran d’un descompte en la compra.

Les Pirates de Terra endins és una llegenda basada en vides reals de dones pirates com Grace O’Malley, Anne Bonny o Mary Read. Tot arrenca  d’una pregunta que es fan dues germanes de terres de secà, la Marina i l’Ona, quan descobreixen un misteriós bagul que les portarà a recórrer un llarg viatge per anar a veure el mar. Pel camí aniran coneixent la història de Blanca Martingales, la Reina dels Pirates, i la seva extraordinària vida. Totes dues aniran a l’abordatge d’aventures, però… seran capaces de trobar algun tresor inesperat?

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -