14.3 C
Amposta

Les Moles vol apropar la seua cuina a les cases amb “Les Moles, una Estrella Michelin a Casa”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La setmana passada el restaurant Les Moles va donar el tret de sortida a un projecte amb el qual porten treballant des de l’abril de 2020. “Les Moles, una Estrella Michelin a casa” té com a objectiu aproximar la seua cuina a totes les cases. Per això, han basat la filosofia d’aquest projecte en l’elaboració de productes amb ingredients de primera qualitat que ja estan disponibles a supermercats Condis; de manera que els seus clients siguin capaços d’elaborar un àpat d’Estrella Michelin a casa seua.

Els productes amb els quals han iniciat aquest projecte son:

  • Croquetes de foie-gras
  • Croquetes de pernil ibèric
  • Croquetes de sobrassada
  • Croquetes de llagostins
  • Croquetes de pollastre al curri
  • Pack degustació de croquetes (foie-gras, llagostins, pernil ibèric, sobrassada)
  • Canelons de pollastre de corral i foie amb beixamel de ceps

Jeroni Castell, xef del restaurant Les Moles, indica que “això és només el començament d’un gran projecte que a poc a poc anirà creixent; “Les Moles, una Estrella Michelin a Casa” ha de ser molt més que croquetes i canelons”.

Inicien el projecte amb unes croquetes diferents de totes les que es poden trobar al mercat actualment, tant en sabor com en textura. La característica principal de les seues croquetes és la suavitat de la massa, a vegades quasi líquida, que contrasta amb el cruixent arrebossat i l’intens sabor d’un producte de qualitat. Els sabors de les croquetes han estat escollits escrupolosament, per oferir als clients tradició i innovació amb sabors originals sense deixar de banda els més clàssics.

Per un altre costat, els canelons son un clàssic de la cuina tradicional i Jeroni ha volgut fer-ne la seua versió, basant-se en els canelons de la seua àvia, realitzats amb un rostit de pollastre i el seu fetge. Ell ha volgut anar més enllà, utilitzant un pollastre de corral criat en llibertat total al Delta de l’Ebre, a la prestigiosa granja Luisiana, i substituint el fetge de pollastre per un foie-gras d’ànec de primera qualitat. A més, ha inclòs ceps en l’elaboració de la beixamel de forma subtil, combinant-ho a la perfecció amb la resta de sabors. El resultat són uns canalons tradicionals, però alhora, diferents, en els quals prima la qualitat del producte.

Donen el tret de sortida amb la venda d’aquests productes a 22 supermercats Condis Life per anar ampliant-nos progressivament i aconseguir abastir a tots els supermercats Condis de Catalunya i Madrid.
Actualment, tots els nostres productes estan disponible als següents supermercats:

  • Mossen Rebull, s/n –  Vilassar M.
  • Plaça del Pi, s/n – Bellaterra
  •  Avda. Catalunya, nº 8 – Lliça de Vall
  •  Republica Argentina, nº 257 – Barcelona
  • Prats de Molló, nº 2 – Barcelona
  • Industria,  nº 317- Barcelona
  • Avda. Prat de la Riba, nº 122 – Bigues i Riells
  • Jaume Balmes, nº 33 – Vilanova i La Geltrú
  • Torrent de l’Olla, nº 220 – Barcelona
  • Paseo Maragall, nº 41- Barcelona
  • Pomar de Baix, nº 22-48 (Sector Unió Vidriera) – Badalona
  • Avda.Diagonal,  nº88 – Barcelona
  • Avda. Canaletes, nº  11- Cerdanyola
  • CBilbao, nº 53-55 – Barcelona
  • Santa Coloma de Cervello,  nº 64 – Santa Coloma de Cervelló
  • Arcadio Balaguer, nº 62- Castelldefels
  • Girona, núm. 21 – Sant Cugat
  • Plaça Catalunya, nº 8-10 – Molins de Rei
  • Carrer Comerç, 18 – Barcelona
  • Reyes Católicos, 1 – Valvidriera
  • Av. Dels Esports s/n – Sant Carles de la Rapita

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -