14.3 C
Amposta

Les Jornades Gastronòmiques del Peix de Bassa de l’1 al 17 de desembre a Deltebre

Participen un total de 7 restaurants amb diferents menús i propostes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El municipi de Deltebre enceta el mes de desembre presentant una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Peix de Bassa, les quals compleixen la seva segona edició i que es projecten, com ha remarcat el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Francisco Castro, amb la “voluntat de realçar un producte de primera qualitat, però també d’enfortir i dinamitzar les propostes dels diferents restauradors i restauradores que formen part d’aquestes jornades”.

Enguany participen fins a set restaurants del municipi, els quals presenten menús que oscil·len entre els 23,90 € fins als 45 €. Els restaurants participants són: Mas Prades, Delta Hotel, Les Dunes, Lo Mut, la Cuineta d’en Sergi, Tramontano i Lo Raconet de Fermin.

Aquestes jornades clouen el cicle gastronòmic que impulsa l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb l’associació FECOTUR. Més enllà de Mescla, enguany s’han organitzat les jornades gastronòmiques de l’arròs, de l’ànec i el collverd, del musclo, de la closca i l’ostra arrissada, i també el Volta i Tapa’t, la ruta de tapes per Deltebre.

Podeu consultar aquí tots els menús.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -