14.3 C
Amposta

Les IX Jornades de la Tonyina Roja de l’Ametlla de Mar tindran lloc del 18 al 27 de setembre

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar són l’aparador dels productes de la seua llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors. En aquesta setmana la protagonista és la tonyina roja i els cuiners, que amb les seues tècniques tant tradicionals com innovadores, ens delectaran amb els diferents menús que oferiran durant les jornades gastronòmiques. Enguany tindran lloc les IX Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani, del 18 al 27 de setembre, amb menús gastronòmics i ruta de tapes.

Aquesta setmana té l’objectiu de donar a conèixer i gaudir de la tonyina roja amb un programa que, dirigit a professionals i al públic en general, converteix l’Ametlla de Mar en una gran festa on tots, dels més grans als més petits, podran viure el singular univers de la tonyina roja en un entorn on coincideixen gastronomia, mar, aventura, festa, jocs, degustacions, mercat de productes, curses, menús exclusius amb la tonyina roja als millors restaurants de l’Ametlla de Mar. Uns dies al voltant d’un dels millors productes gastronòmics del món –la tonyina roja- on fruir de l’esperit lúdic de l’Ametlla de Mar.

 

 

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

La Lira Ampostina homenatja a Octavi Ruiz, que ha estat director de la banda gairebé 40 anys

Aquest dissabte 19 de setembre, a l'embarcador del riu d'Amposta, la banda de La Lira Ampostina ha celebrat un homenatge al seu director recentment...

Els alumnes que hagin passat el coronavirus en els últims sis mesos no hauran de fer quarantena

Els alumnes que ja hagin passat el coronavirus en els últims sis mesos no hauran de fer quarantena ni s'hauran de fer la prova...

La URV redueix la presencialitat als campus per evitar la propagació de la pandèmia

La Universitat Rovira i Virgili (URV) reduirà la presencialitat dels alumnes i professors als campus universitaris durant el primer quadrimestre del curs 2020-21 per...

Registren un nou fàrmac per tractar pacients amb càncer de pròstata metastàtic

Vall d'Hebron ha participat en un assaig clínic en fase III que ha permès registrar el primer fàrmac basat en perfils genòmics per a...

Tivenys engega un projecte per inventariar els espais de la guerra civil al terme municipal

Aquesta setmana, l'Ajuntament de Tivenys, amb el treball tècnic del grup de recerca de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, ha endegat un...
- Anunci -
- Anunci -