14.3 C
Amposta

Les Germanes Clarisses de Tortosa reben la distinció de Confrare d’Honor de l’Arxiconfraria de la Cinta

Diàriament, reben aliments frescos que recullen els voluntaris i són les encarregades distribuir-los entre les famílies més necessitades

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta ha lliurat la distinció de Confrare d’Honor a la Congregació de les Germanes Clarisses de Tortosa. Aquesta distinció se’ls hi ha lliurat “per la col·laboració inestimable amb el banc d’aliments frescos de l’entitat, i per ser benefactores de la Confraria sempre que se’ls ha sol·licitat”. Les germanes clarisses reben diàriament aliments frescos que recullen els voluntaris de l’Arxiconfraria de la Cinta i són les encarregades de la seva distribució entre les famílies més necessitades. 

L’acte s’ha celebrat al Convent de Santa Clara i ha estat presidit pel prior de l’Arxiconfraria, mossèn Josep Maria Membrado i el primer majordom, José Francisco Capera. 

Dades d’interès

El monestir de Santa Clara, recolzat al mateix pendent i limitat a llevant per la muralla del segle XIV, té el seu origen en el temple de Sant Miquel, de l’orde del Temple, del qual es conserven les arcades apuntades, espai que després es destinaria a dormitori, que es poden contemplar des de qualsevol elevació urbana. A l’inici del segle XIII fou cedit a les monges, essent un dels més antics de l’ordre. En l’actualitat són vuit germanes clarisses les que formen la comunitat del Convent de Santa Clara de Tortosa.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -