14.3 C
Amposta

Les empreses tortosines Armagedon Tours i Sando Clementine donen desenes de regals a la campanya solidària de joguines d’Imagina

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Dues representants de les empreses tortosines Armagedon ToursSando Clementine, regentades per Joan Antoni Caballol, han entregat aquest dijous als estudis d’Imagina Ràdio una cistella gegant amb desenes de regals nous per a la campanya “Joguines solidàries”.

Armagedon Tours és una agència de viatges gens convencional, formada per professionals amb una àmplia experiència i vocació de servei i Sando Clementine és la companyia propietària de l’obtenció de la varietat vegetal protegida Sando. La Sando prové d’una mutació espontània de la clementina fina, originada a la comarca de la Plana Baixa (Castelló). Sando Clementine desenvolupa la implantació, el control i la defensa d’aquesta varietat de clementina.

La campanya “Joguines solidàries” s’acaba aquest pròxim dissabte el 16 de desembre i ha rebut enguany, en la seua segona edició, l’estreta col·laboració de Càritas Tortosa i el suport de l’Ajuntament de Tortosa, el Setmanari L’EBRE, Cartodelta i Gràfics i també la dels establiments participants: Decathlon, Padel Colors, Bonpreu-Esclat i el Mercat de Tortosa. En aquests llocs, juntament amb els estudis d’Imagina Ràdio i la seu de Càritas Tortosa, és on hi ha les capses de cartó gegants en forma de regal, a les quals la ciutadania pot dipositar les joguines noves que aniran destinades a les famílies més vulnerables de la ciutat.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -