14.3 C
Amposta

Gasco és la primera empresa a sumar-se a la campanya “Joguines solidàries” d’Imagina Ràdio

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’empresa tortosina Gasco Joguines s’ha convertit en la primera a sumar-se a la campanya de “Joguines solidàries” d’Imagina Ràdio amb l’entrega d’un lot de joguets. Aquest lot l’ha dut personalment als estudis de la ràdio Maria Monserrat Anyó, la cinquena generació al capdavant d’aquesta empresa.

Gasco actualment té establiments en diversos municipis, a Tortosa, Amposta, Deltebre, la Ràpita, Vinaròs, Tarragona i Valls. L’empresa ofereix als clients, tant a infants com adults, la gamma més àmplia de jocs, joguines i regals, en un entorn agradable. A més, estan en contínua renovació i compromesos amb l’educació, l’aprenentatge i l’entreteniment.

La campanya “Joguines solidàries” s’acaba el 16 de desembre i ha rebut enguany, en la seua segona edició, l’estreta col·laboració de Càritas Tortosa i el suport de l’Ajuntament de Tortosa, el Setmanari L’EBRE, Cartodelta i Gràfics i també la dels establiments participants: Decathlon, Padel Colors, Bonpreu-Esclat i el Mercat de Tortosa. En aquests llocs, juntament amb els estudis d’Imagina Ràdio i la seu de Càritas Tortosa, és on hi ha les capses de cartó gegants en forma de regal, a les quals la ciutadania pot dipositar les joguines noves que aniran destinades a les famílies més vulnerables de la ciutat.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -