14.3 C
Amposta

Cesk Freixas s’atura després de vint anys i anuncia gira de comiat del 2024 al 2025

També ha anunciat un disc en directe posterior que serà el desè de la seua carrera

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Cesk Freixas ha anunciat gira de comiat que començarà el 2024 i s’allargarà fins a part del 2025. Posteriorment publicarà un disc que recollirà la gira, el desè de la seva carrera i el primer en directe. Freixas afirma al text que després de l’hivern del 2025 dirà “adeu”, però matisa que no serà un “adeu per sempre” sinó un “fins aviat”. L’artista de Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès) assegura que no sap quan tornarà però subratlla que s’atura perquè ho necessita. “Comparteixo l’amor i els dies amb dos fills petits i la meva companya, i els dec molts caps de setmana”, escriu. Per “endolcir” el comiat, Freixas també anuncia que el gener de l’any vinent traurà una nova cançó dirigida a tothom que estima la seva “proposta musical”.

“El 4 de gener del 2004 vaig fer el meu primer concert. Va ser a Igualada, al Bar Jimmy Jazz. No tenia gaires cançons, però no hi va faltar ni un amic. Allà vaig començar a viure un somni”. Així comença el comunicat en què Freixas anuncia l’alto al camí després de vint anys de singladura.

“Amb en Victor Nin estem preparant un nou format, una nova banda, per interpretar les cançons més representatives dels meus treballs. Serà un espectacle únic, extremadament especial, una cloenda humil i sincera”, assegura Freixas sobre la gira. El comunicat difós a les xarxes socials va acompanyat d’una fotografia que mostra una llibreta oberta amb la frase ‘Cesk Freixas 2024. 20 anys i un comiat’.

I sobre la cançó assegura que l’ha treballat “a llàgrima viva amb l’estimadíssim Victor Nin”, i que l’ha produït “amb pell de gallina amb en Pau Romero”. I afegeix: “Em penso que és una de les cançons més boniques que he escrit en aquests vint anys d’anar fent, que és la millor manera d’anar dient”.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -