14.3 C
Amposta

L’empresa ampostina Nath compra l’emblemàtica marca de roba TCN

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La companyia de roba femenina TCN ha aconseguit evitar a l’últim moment el tancament. Segons informa el diari ARA, l’empresa –que des del novembre està en concurs de creditors– passarà a mans de la companyia tèxtil Nath, amb seu a Amposta, que es quedarà tant les dues naus que té TCN a Arenys de Munt com l’emblemàtica marca creada l’any 1986 per Totón Comella i Josep Maria Donat.

L’acord final ja l’han validat les dues empreses i ara només ha de rebre el vistiplau de la jutge. El pacte, que previsiblement se signarà aquesta mateixa setmana, estableix que Nath compri TCN per 320 mil euros, una oferta presentada ‘in extremis’ divendres passat. L’acord també inclou quedar-se només un terç de la plantilla, 24 dels 60 treballadors que hi ha entre la fàbrica i les botigues.

La meitat dels vuit establiments que TCN té a Espanya tancaran. Concretament, abaixaran la persiana els de Saragossa, València, Palma i el del centre comercial La Moraleja de Madrid, mentre que es mantindran obertes les dues botigues de Barcelona (situades als carrers Rosselló i Mestre Nicolau), la de Sant Cugat i la de Madrid del carrer Claudio Coello. TCN, que el 2017 va facturar 5 milions i va perdre 400.000 euros, acumula un deute de 5 milions, dos dels quals són a curt termini. Aquests deutes són els que han estat a punt de provocar-ne la desaparició.

Info: Diari ARA

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -