14.3 C
Amposta

L’Auditori Sixto Mir obté el distintiu d’Espai Cultural Responsable

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Auditori Sixto Mir obté el distintiu d’Espai Cultural Responsable que atorga la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya i per tant, s’inclou l’equipament al Cens d’espais culturals responsables. L’Auditori Sixto Mir rep el distintiu perquè, com a espai cultural, compleix els protocols sanitaris per prevenir la COVID-19, i a més, es duen a terme les mesures d’informació pertinents a les persones assistents a les activitats culturals organitzades. 

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, declara que “des de l’inici de la pandèmia el nostre principal objectiu ha sigut, i continua sent, oferir a la ciutadania un espai lliure de COVID-19 en què es compleixin totes les mesures establertes”. La regidora considera que “tot l’equip s’ha implicat a més no poder per garantir seguretat als assistents, i aquest distintiu és un reconeixement a la feina ben feta”. 

El distintiu també estableix que l’espai cultural disposa d’una assegurança de responsabilitat civil per a les activitats que es duen a terme i que es compromet a adoptar i aplicar programes d’actuació d’inclusió social. 

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -