14.3 C
Amposta

L’Associació Gastronòmica de les Terres de l’Ebre viu una experiència al restaurant Taula de Canvis de Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat 8 de novembre, els membres distingits de l’Associació Gastronòmica de les Terres de l’Ebre van embarcar-se en una experiència culinària a Tortosa. L’escenari d’aquesta festa dels sentits va ser el restaurant Taula de Canvis, nou espai de gastronomia local que va acollir amb els braços oberts els socis i els va transportar a un món de delícies culinàries.

Els quatre socis fundadors, Jordi, Miquel, Nando i Santi i el seu equip, van ser els artífexs de la jornada, donant la benvinguda als convidats amb el mateix esperit audaç i amor pel menjar que està convertit Taula de Canvis en un referent gastronòmic. L’ambient del restaurant és testimoni del treball dedicat d’aquests empresaris valents, i la passió que els impulsa es desplega en cada detall, des de la decoració fins als exquisits plats que arriben a taula. És evident que Taula de Canvis és molt més que un restaurant; és un projecte nascut de la devoció per la gastronomia local.

Per acompanyar aquesta experiència culinària, el celler Herència Altés de Gandesa va oferir una selecció exquisida de vins, creant una simbiosi perfecta amb cada plat. Les subtils notes dels vins van ressaltar encara més els sabors locals, generant una sinergia única que va captivar fins als paladars més exigents.

En resum, el dinar a Taula de Canvis va ser una experiència relaxada i autèntica. Va ser una jornada agradable que va deixar una empremta gustativa memorable a tots els qui van poder assistir-hi.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -