14.3 C
Amposta

L’ampostí Arnau Solà, jugador del Juvenil A del Barça, fa la pretemporada amb el Barça B

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Alguns nens i nenes que comencen ben aviat a jugar a futbol aspiren a poder-ho fer tota la vida. Almenys fins que el seu cos aguanti. Un d’aquests és Arnau Solà Mateu, un ampostí que juga des dels 12 anys a la Masia del Barça, però que va començar a tenir passió per la pilota en tan sols 4 anyets. És un jugador polivalent i amb la feina que fa diàriament s’està guanyant un futur prometedor. Ara té 18 anys, juga de lateral esquerre amb el Juvenil A del Barça i un dels seus somnis és poder-se dedicar professionalment al futbol.

Imagina Ràdio ha pogut fer-li una petita entrevista per conèixer una mica més sobre ell. A continuació podeu llegir-la íntegrament:

En quina edat vas començar a jugar a futbol? On?

Amb 4 anys, vaig començar a jugar a unes estades d’estiu de tenis on els meus pares em van apuntar perquè m’ho passés bé i vaig acabar jugant a futbol a les hores que em tocava fer tenis. L’any següent la meva mare ja em va voler apuntar a un equip perquè pogués fer el que a mi m’agradava i em va apuntar a l’Amposta on vaig començar a gaudir i a jugar al que a mi m’agradava.

Quan vas començar a la Masia del Barça i per què?

El Barça em va fitxar quan tenia 12 anys i des del primer any em vaig posar a viure a la Masia. Gràcies al fixatge que va fer el Barça amb mi, em va canviar la vida per complet. Va ser un canvi bastant radical i a la vegada molt dur perquè marxes de casa teva i “deixes” la teva família i els teus amics. Però amb el que vaig notar més canvi va ser amb els meus hàbits a l’hora de fer el que a mi més m’agradava que era el futbol. Està clar que amb l’escola també, però això ja era diferent perquè tenia a companys i educadors de la Masia que em podien ajudar.

Aspires a jugar algun dia al Barça B o fins i tot al primer equip? Et vols dedicar professionalment al futbol? 

El meu somni des de ben petitet sempre ha estat debutar amb el primer equip del Barça i crec que amb això responc la pregunta, ja sé que és un pas molt difícil i ara m’he de centrar a consolidar-me amb el meu equip que és el Juvenil A i després esperar l’oportunitat de debutar amb el Barça B i quan ho tingue, aprofitar per poder complir un altre dels meus somnis. Però la pregunta més important crec que és si em voldria dedicar professionalment al futbol i la resposta és que sí, seria uns dels altres somnis que tinc des de petit.

Has començat la pretemporada amb el Barça B, què suposa això per a tu?

Per a mi suposa un pas bastant gran, però com he dit abans el meu equip és el Juvenil A i tot això és una recompensa de tot el treball que he fet fins ara. Espero quedar-me el màxim temps possible amb el Barça B, però he de ser conscient que el meu equip és el Juvenil A i que he d’aspirar al més alt amb el meu equip i després ja es veurà si puc tenir oportunitats amb el Barça B.

Quins títols i trofeus has guanyat amb el Barça?

La veritat és que he guanyat bastants, de 6 anys que porto al Barça he guanyat 5 lligues, després he guanyat una Copa Catalunya i he estat segon classificat de la Copa de Campions. A part de guanyar bastants de tornejos que hem fet a pretemporada i a final de temporada.

Com ha sigut aquesta temporada i com preveus aquesta que vindrà?

Ha estat una temporada diferent on hem guanyat la lliga i hem estat subcampions de la Copa de Campions, però individualment ha estat una temporada bastant bona amb moltes bones sensacions, fins que abans de setmana santa em vaig lesionar del turmell vaig estar dos mesos parat i a la tornada em vaig trencar el cap del radi. A mi mai m’agrada parlar del futur i no et sabria dir mai com serà aquesta temporada, el que sí que ser és que ho donaré tot per a estar al màxim nivell i poder tenir l’oportunitat d’estar amb el Barça B el màxim temps possible.

Podeu seguir a l’Arnau a Instagram @arnau.sola, a Twitter @arnausolamateu i a Facebook @arnau.solamateu.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -