14.3 C
Amposta

L’Ampolla viurà del 12 al 16 de juliol les Festes del Carme 2024

El dimarts, dia de la Verge del Carme, a les 12 h se celebrarà al recinte de la Llotja la missa en homenatge a la gent gran del mar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ampolla celebrarà del 12 al 16 de juliol les Festes del Carme 2024 amb un programa d’actes i activitats adreçat a petits i grans per commemorar la festa de la gent de la mar.

Cartell de les Festes del Carme 2024. Ajuntament de l’Ampolla.

El tret de sortida es donarà el divendres a les 11 h del matí, amb ‘Soroll i més soroll’, també hi haurà una tirada al plat al Camp de Tir, la presentació del XII Torneig Jordi Pitarque Ceprià i a la nit la Festa Imagina Ràdio al port pesquer.

Les festes continuaran el dissabte amb la xaranga Xino-Xano, una tirada al plat, una tarda de vaques amb la ramaderia Eliseo Adell, l’espectacle infantil d’humor El show dels 3/4 de 15, el ball major amb l’orquestra Valhalla i un cop finalitzi, la nit continuarà amb la festa Ball&Rall amb Lluís Torralbo.

Com a novetat, el diumenge, a les 12:30 h, a la Confraria de Pescadors, es rememorarà la subhasta dels vells temps, que estarà cantada pels protagonistes d’aquell moment. A les 13 h, hi haurà una sardinada popular i a la tarda, una tirada al plat, una tarda de vaques amb la ramaderia Fernando Mansilla i a les 22.30 h, un bou embolat de la mateixa ramaderia.

El dilluns 15 de juliol, es farà una festa holi a la platja de l’Arquitecte, una tirada al plat, un pal ensabonat i una tirada de melons al port pesquer, una cantada d’havaneres de la mà de la Coral Major i hi haurà ball major amb el Quartet Triband. Després, la festa continuarà amb el Dj. La Bèstia.

El dimarts, dia de la Verge del Carme, a les 12 h se celebrarà al recinte de la Llotja la missa en homenatge a la gent gran del mar. A la tarda, hi haurà una tirada al plat i a les 19:15 h el concert de música de la banda de música de La Cala. A les 20 h, tindrà lloc la missa en honor a la Mare de Déu del Carme i, a continuació, es farà la tradicional processó per dintre del mar amb la imatge de la Verge del Carme. Al final es dispararà un castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia Tomàs de Benicarló.

Consulta el programa de les Festes del Carme de l’Ampolla 2024, a través d’aquest enllaç.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -