14.3 C
Amposta

L’Ampolla treballa en l’adaptació dels espais i negocis amb elements d’accessibilitat cognitiva

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Regidoria de Cohesió Social de l’Ajuntament de l’Ampolla està treballant en l’adaptació dels diversos espais i negocis del municipi amb elements d’accessibilitat cognitiva. Aquesta iniciativa, impulsada amb la col·laboració del centre de diagnòstic i intervenció psicològica MonTea, està adreçada a persones amb autisme (TEA) amb la finalitat de fer-los un món més accessible i inclusiu i, al mateix temps, sensibilitzar la societat.

Aquests elements d’accessibilitat cognitiva són símbols pictogràfics que senyalitzen de manera senzilla quina és l’activitat que es realitza a cada establiment o espai i, preferiblement, han d’estar ubicats a l’entrada dels locals perquè puguin ser detectats de manera fàcil per les persones amb autisme. Els símbols que s’utilitzaran a l’Ampolla són propietat del Govern d’Aragó i han estat creats per Sergio Palao per a ARASAAC, qui els distribueix sota llicència Creative Commons.

“Ens hem proposat aconseguir que tots els establiments i espais de l’Ampolla, tant públics com privats, disposin d’aquest distintiu. Per aquest motiu, us encoratgem a formar part d’aquest projecte posant el pictograma corresponent al vostre establiment a un espai visible”, explica Gemma Caballé, regidora de Cohesió Social de l’Ajuntament de l’Ampolla.

Els establiments que vulguin formar part del projecte poden sol·licitar l’adhesió a la iniciativa fins al 31 de març enviant un correu electrònic a l’adreça centrecivic@lampolla.cat o trucant al telèfon 977 46 02 16.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -