14.3 C
Amposta

L’Ampolla instal·la plaques fotovoltaiques a la coberta del consistori que abastiran tot l’edifici

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Ampolla ha instal·lat plaques solars fotovoltaiques a la coberta del consistori municipal amb l’objectiu de reduir el consum elèctric provinent de la xarxa, així com millorar l’eficiència energètica de l’edifici i potenciar l’ús d’energies renovables. Aquest projecte s’ha promogut en el marc del pla de compromís adquirit per l’Ajuntament de l’Ampolla per cuidar el medi ambient del municipi.

L’equipament compta amb 90 mòduls de 450 Wp i una potència total de 40,5 kWp, i abastirà d’energia elèctrica l’edifici i les dependències municipals en un radi de 500 metres al voltant de la instal·lació. Així doncs, s’estima que aquestes plaques fotovoltaiques produeixin 68.700 kWh anuals, això suposarà un estalvi econòmic de 7.010 euros a l’any i evitarà l’emissió de 10,3 tones de CO² anuals.

A més a més, la instal·lació contempla la compensació d’excedents, és a dir, que aquella energia que hagi estat generada per les plaques solars fotovoltaiques i que no s’hagi utilitzat de forma instantània, s’aboqui a la xarxa elèctrica de distribució i sigui retornada a hores nocturnes a un preu estipulat amb la companyia distribuïdora d’electricitat.

La redacció del projecte ha anat a càrrec de l’empresa Escrivà Energy i ha suposat una inversió de 47.473,48 euros.

Redacció
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -