14.3 C
Amposta

L’AMPA del Sagrada Família fa una donació a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Associació de Pares i Mares d’Alumnes del Col·legi Sagrada Família va fer una donació de 500 € a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús. L’associació ho va decidir així després de veure que, a causa del confinament, hi havia actes i despeses que no realitzarien.

Aquest donatiu serà emprat en dos projectes:

-El primer vol dotar a les habitacions on hi ha malalts de covid-19 amb càmeres de vídeo-vigilància perquè els pacients puguin estar en contacte amb el personal sanitari i aquests no hagin d’entrar constantment, reduint així el risc d’infeccions.

-El segon vol adquirir tablets perquè els pacients puguin mantenir el contacte amb la família a través de videoconferències, cosa que els reportarà un benefici psicològic considerable. Cal tenir en compte que el centre, per tal d’evitar el contagi a pacients no infectats, bàsicament format per gent gran, ha hagut de fer una restricció total de les visites.

En aquests moments d’incertesa i de canvis sobtats per l’emergència sanitària de la COVID-19, tots els membres de l’AMPA, formada per mares i pares d’alumnes del centre, volen ajudar en la lluita contra aquesta pandèmia. Volen respondre a les necessitats més urgents del territori en dos fronts: l’ajuda als col·lectius més vulnerables i el suport al personal del sistema sanitari que està lluitant en primera línia contra aquesta amenaça.

Des de l’associació animen i diuen que ara és el moment d’afrontar el coronavirus i superar-lo entre tots i totes. És el moment d’estar més units que mai. Finalment recorden que s’ha d’actuar amb responsabilitat individual i civisme col·lectiu per ressorgir tots plegats.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -